BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 11, 2012

menghitung hari ~`

assalammualaikum . agak lama aku tidak bermadah pujangga disini . rindu rasanya diri ini seperti tidak keruan . TIDAK .TIDAK . OHHHH TIDAK . . apa celop ? hehe . gedik sebentar .
ha , ta sanggp rasa nye nak teruskan hari2 aku sebegini rupa . dengan mengusung diriku yang gemuk gedempul nie akibat membuta dirumah saje . HEHE . *power tak ayat aku ? haha . blahh ..
 lagi bape hari je nie result nak kuar ..
weyh ,, jangan kate la ken ..
ketaaqqqqqqqqqqq gile habq hg .. hehe ..
*aku belaja bahase kedah oke . :)
hmmmphhh .. hye doa je yg aku mampu , pasrah dengan ape ape pun .. hmm..
doakan aku k . time kaseh .
ha , tuka cite plak .
org len sebok g berjoli sbb cuti skola .
aku nie ha , g merendek blaja kete tyme cuti sekola .
parah parah .
ta syok betol . ta dpt g balik kg .. grr ..
hmm . takut dohh .. ta pena bawak kete ,tibe tibe nak blaja kete .
kaki ta sampai plak .. atotoi ..
parah parah ..
key tuh je . bye bye .
ade mase aku update lagi .
salam sayang
*nur fatihah

Thursday, March 1, 2012

sedarrrrrrr



kamik sedar siapa diri kamik .
kamik tidak cantik .
kami jugak tidak lawa
tidak cun .
segala-2nya tidak la ..
ha . kamik gemuk . 
 hmm .
kamik ta layak untuk kowunk yg molek ensem segak bergaya tuh  .
hmmmmm...
dah la.. kamik malas nak taip dah .
kamik pun tataw ape yg kamik cakap ..
hmm .. :(

mood gelong , sedey . bye