BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 12, 2012

sugar manis macam cuka

ha. aku men hentam je title ape yg aku nak boh .. 
sebnanye aku BOSAN tahap DINOUSOUR dah nie ..
hmmm
tataw nak buad ape dah ..
meyh2 sinie ..
aku nak mnx la pendapat kowunk ...
hmmmmm..

.................
ha... kowunk rse la kan .. ape ek perasaan kowunk law ,
ade owg kaco privacy kowunk ???
cth nye bace meset dlm phne kowunk, bkk DIARI kowunk ???
kowunk marah tak wey ??
hmm...
mesty marah kan .. aku pun mara jugak , 
kowunk selamba badak bukk privacy owg , kowunk ta pk ke perasaan owg yg terkena tuh .??
kesian kowt. cube law jadi kat kowunk ..???
aku mara sbb bende nie penah jadik kat diri aku ..
smpei skunk aku takot nak mula menulis ... 
n bile aku menulis pon, aku akn pastikan aku letak di tempt yg selamat ..
wauuu .. letak kat tempt selamat pun , bole kne ceroboh kan..
haishhh......
mcm2 la manusia zaman skunk nie .. hmmm

1 1000 orang nak try PESANAN KASIH teah:

Yana Libra said...

Sebab tu saya tak tulis diari..takut ada org curi baca~~~ :)